Löparbank

Saknar ni lag eller löpare? Använd då vår löparbank.

Klicka här för att komma till 2023 års löparbank

Fyll sedan i uppgifter och information om vad ni söker (lag eller löpare).

Om ni önskar ta bort ert inlägg efter att ha hittat det ni söker är ni välkomna att kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Använd den mailadress ni uppgett i gästboken när ni kontaktar oss.

Flygbussar till Umeå och Luleå

För att öka resealternativen för hemresorna på söndag, 21 maj, erbjuder vi anslutningsbussar till Umeå och Luleå flygplatser. Avresa från Arenan på söndag, med ankomst till Luleå senast 14.30 och till Umeå senast 15.00. Boka senast 19 april för att garantera din plats.

Boka bussen via Eventor

Välkomna till Skellefteå 2023

Det nordligaste 10MILA någonsin närmar sig.

Så boka in Skellefteå 18–21 maj 2023 redan nu! 

Flyg och tåg till Skellefteå

Tågbolagen är sena i sin planering för våren. Det innebär att vissa avgångar till och från Skellefteå ännu inte är bokningsbara. Vi fortsätter dialogen med operatörerna och rekommenderar tills vidare att regelbundet hålla koll på SJ:s hemsida och Vy:s hemsida. Vy erbjuder även grupprabatter, du bokar biljetter här 

BRA har aviserat utökade flygavgångar till och från Bromma. Det ska innebära en flight på torsdag förmiddag samt en på söndag eftermiddag. Dom lägger just nu schemat; så håll utkik på BRA:s hemsida

Dessutom erbjuder vi även möjlighet att boka busstransfer till Umeå och Luleå under söndagen. Se nedan. Priset är 250 kr per person.

Gamla kartor

Betydligt nyare och modernare karta över området lämnas inom kort till tryckeriet.

Men tills vidare finns två gamla kartor över tävlingsområdet: Vitberget (väster) och Hedensbyn (öster). Vi önskar trevlig läsning.

Underkategorier

Anmälningar 2023

Totalt anmälda474
Ungdomskavlen113
Tiomilakavlen173
Damkavlen188
Sweden299
Finland109
Norge60
Czech Republic3
Denmark2
Lithuania1