Organizers

 

 

 

 

 

 

10MILA Partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Löparbank

Saknar ni lag eller löpare? Använd då vår löparbank.

Klicka här för att komma till 2023 års löparbank

Fyll sedan i uppgifter och information om vad ni söker (lag eller löpare).

Om ni önskar ta bort ert inlägg efter att ha hittat det ni söker är ni välkomna att kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Använd den mailadress ni uppgett i gästboken när ni kontaktar oss.

Välkomna till Skellefteå 2023

Det nordligaste 10MILA någonsin närmar sig.

Så boka in Skellefteå 18–21 maj 2023 redan nu! 

Uppdaterad reseinformation

Vi nås fortfarande av mycket stor osäkerhet när det gäller möjligheten till nattåg under Tiomilahelgen. Givetvis väldigt, väldigt olyckligt och i vår dialog med tågoperatörer och Trafikverk förstår vi att det förhoppningsvis kommer att klarna framöver. Men vi kan inte annat än konstatera att planeringen är bristfällig och svår att påverka från vår sida. Men vi ger inte upp och fortsätter vårt arbete i frågan.

Vi förlänger därför också vårt första anmälningsstopp till den 5 april. Tills vidare har BRA-flyg nu satt in en extra avgång från Skellefteå på söndag eftermiddag och SAS bytt till en större maskin på förmiddagen. Notera också möjligheten med flygbussar till Umeå och Luleå.

Vi förlänger och erbjuder mer!!!

Vi förlänger nu anmälningstiden för vårt första anmälningsstopp till den 5 april. Och tveka inte att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., om det finns frågor eller funderingar. Vi hjälper självklart till för att underlätta.

Tänk också på att planera för torsdagens och fredagens tävlingar.
Swedish League och Tiomilasprinten. Missa inte det.


Ditt deltagande är bara några klick bort. Läs mer och anmäl er nu!

10MILA: https://eventor.orientering.se/Events/Show/43111
Swedish League: https://eventor.orientering.se/Events/Show/36963
Tiomilasprinten, stafett: https://eventor.orientering.se/Events/Show/44198
Tiomilasprinten, individuellt: https://eventor.orientering.se/Events/Show/44200

Flyg och tåg till Skellefteå

Tågbolagen är sena i sin planering för våren. Det innebär att vissa avgångar till och från Skellefteå ännu inte är bokningsbara. Vi fortsätter dialogen med operatörerna och rekommenderar tills vidare att regelbundet hålla koll på SJ:s hemsida och Vy:s hemsida. Vy erbjuder även grupprabatter, du bokar biljetter här 

BRA har aviserat utökade flygavgångar till och från Bromma. Det ska innebära en flight på torsdag förmiddag samt en på söndag eftermiddag. Dom lägger just nu schemat; så håll utkik på BRA:s hemsida

Dessutom erbjuder vi även möjlighet att boka busstransfer till Umeå och Luleå under söndagen. Se nedan. Priset är 250 kr per person.

Underkategorier

Anmälningar 2023

Totalt anmälda574
Ungdomskavlen133
Tiomilakavlen217
Damkavlen224
Sweden351
Finland141
Norge68
Denmark4
Czech Republic4
Switzerland4
Lithuania1
Latvia1